تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تکنولوژی نانو و صنایع غذایی

    کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی حوزه های مختلف کاربردی فناوری نانو در غذا و صنایع غذایی را می توان به شش دسته ی زیر تقسیم بندی نمود.* نگهداری غذا * سلامت غذا *تولید غذا * حمل مواد مغذی *بهبود طعم و رنگ * بسته بندی *پردازش غذا * تشخیص عوامل مضر نگهداری غذا فناوری نانو از سه طریق می تواند درنگهداری مواد غذایی موثر واقع شود

     

    .........


    این مطلب تا کنون 64 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 9 آبان 1394 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : , , , , , ,

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز یکشنبه 30 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55487
  • تعداد مطالب :160749
  • بازدید امروز :166372
  • بازدید داخلی :12105
  • کاربران حاضر :158
  • رباتهای جستجوگر:321
  • همه حاضرین :479

تگ های برتر