خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





تکنولوژی نانو و صنایع غذایی

    کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی حوزه های مختلف کاربردی فناوری نانو در غذا و صنایع غذایی را می توان به شش دسته ی زیر تقسیم بندی نمود.* نگهداری غذا * سلامت غذا *تولید غذا * حمل مواد مغذی *بهبود طعم و رنگ * بسته بندی *پردازش غذا * تشخیص عوامل مضر نگهداری غذا فناوری نانو از سه طریق می تواند درنگهداری مواد غذایی موثر واقع شود

     

    .........


    این مطلب تا کنون 16 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : غذایی ,نانو ,فناوری ,فناوری نانو ,صنایع غذایی ,
    تکنولوژی نانو و صنایع غذایی

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده